Continental Tubeless Set /27mm " [18690]

€45,79
Dostupnosť: Informujte sa
Kód: 0140093
Continental Tubeless Set /27mm " [18690]

Podrobný popis

Váha: 750g

obsahuje: 

1x pásku do ráfku

1x tmel Conti RevoSealant 240ml

2x bezdušové ventilky S42 

3x čistící ubrousek

3x montpáka

video návod na:

https://www.continental-tires.com/bicycle/service/videocenter/manuals-mountainbike

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Nemecké inžinierstvo od roku 1871

Vďaka viac ako 100 rokom skúseností vo vývoji a výrobe pneumatík pre bicykle je spoločnosť Continental jedinečnou spoločnosťou v rámci odvetvia.

Spoločnosť Continental je jediným nemeckým výrobcom pneumatík pre bicykle, ktorý vyrába svoje pneumatiky v Nemecku. Táto skutočnosť slúži ako motivácia pre našich konštruktérov a všetkých zamestnancov podieľajúcich sa na výrobnom procese, aby sa neustále snažili o ďalšie inovácie.

V našom technologickom a vývojovom centre v meste Korbach sa neustále snažíme vyvíjať nové revolučné technológie, napríklad neprekonateľnú zmes Black Chili a jedinečnú technológiu proti prerazeniu Vectran™ – obe sa používajú vo vrcholovom pretekárskom športe.

Tieto technológie si vyžadujú sofistikované procesy na zaistenie povestnej kvality našich koncových výrobkov a tieto inovácie, ako aj technológie ProTection a RaceSport pre pneumatiky pre motocykle, možno vyrobiť iba v našom nemeckom závode – „Ručne vyrobené v Nemecku“.    

Aby sme mohli ponúkať najlepšie pneumatiky pre akúkoľvek aplikáciu, spoliehame sa v rovnocennej miere na dialóg s našimi profesionálnymi jazdcami, amatérskymi motocyklistami a každodennými cyklistami.

Spoločnosť Continental, ako globálny hráč, takisto prevádzkuje závody výroby najnovších technológií mimo Nemecka, kde sa pre vás vyrábajú pneumatiky od spoločnosti Continental na rovnakej úrovni starostlivosti a s rovnakou oddanosťou. Jedna vec, ktorú majú všetky pneumatiky pre bicykle od spoločnosti Continental spoločnú, je, že sú vyvinuté v technologickom centre v nemeckom meste Korbach, kde boli podrobené prísnej kontrole.

Fráza „Ručne vyrobené v Nemecku“ nie sú len prázdne slová, ale skrýva sa za ňou naše srdce aj duša spolu so všetkými našimi výrobkami a technológiami.

Užite si výrobky od spoločnosti Continental! Náš tím pre vás pracuje zo všetkých síl!