Vrátenie tovaru

Nesadol vám nový dres, rukavice sú krátke alebo sa vám produkt nepáči?

  • Tovar zakúpený u nás môžete bez udania dôvodu vrátiť do 14-tich dní a my vám tovar vymeníme za iný alebo vám vrátime peniaze.

Nestihli ste 14 dňovú lehotu na vrátenie?

  • U nás to nie je problém, u nás môžete tovar vrátiť nad rámec zákona, a to do 30-tich dní od doručenia. Tovar vám vymeníme za iný alebo vám vydáme poukážku v rovnakej hodnote na nákup v našich obchodoch alebo na našom eshope.

Nakupovali ste na firmu?

  • Pokiaľ ste nakupovali na IČO/DIČ, považujete sa podnikateľa v zmysle §2 odst. 2 zákona 513/1991 Obchodného zákonníka, pričom podnikateľ konajúci v rámci svojej podnikateľskej činnosti právo na odstúpenie od zmluvy v súlade s ustanoveniami zákona č. 108/2024 Z. z. o ochrane spotrebiteľa nemá.

AK SA ROZHODNETE PRE ODSTÚPENIE, PROSÍME VÁS O DODRŽANIE NIŽŠIE UVEDENÝCH PODMIENOK:

1) Vyplňte elektronický formulár nižšie na tejto stránke.
2) Ak ste už tovar obdržali a prevzali, zašlite ho späť na našu adresu uvedenú v sekcii kontakt a to za nasledujúcich podmienok

  • tovar má byť nepoškodený, neopotrebený a neznečistený

  • tovar má byť kompletný (vrátane príslušenstva, záručného listu, návodu atď.)

  • tovar zašlite spolu s dokladom o kúpe


3) Tovar, prosíme, posielajte doporučene a poistený, nakoľko neručíme za jeho prípadnú stratu na ceste k nám. 
4) Pri splnení všetkých vyššie uvedených podmienok pre vrátenie tovaru Vám peniaze za tovar vrátime prevodom na Váš účet alebo zašleme poukážku a to najneskôr do 14 pracovných dní od odstúpenia od zmluvy.
- Tovar posielajte na adresu predajne, z ktorej Vám bol tovar odoslaný. Rozcestník pre adresy predajní nájdete na tomto odkaze.
- V prípade, že adresu pôvodnej predajne neviete zistiť, tovar odošlite na adresu:  VELOSPRINT S s.r.o., Štúrova 39, 949 01 Nitra


Pri vrátení tovaru Vám vrátime aj poštovné. Vrátená bude celá zaplatená suma za tovar aj doprava k zákazníkovi.