18 skvelých darčekov, ktoré zaručene potešia

Cyklistické darčeky delíme do 3 kategórií. Začnime tými, ktoré prekvapia a potešia. Prekvapia preto, lebo ich môžete pokojne kúpiť sami bez toho, aby obdarovaný človek musel niečo skúšať a v podstate jediné, do čoho by ste sa mali trafiť, je jeho/jej vkus. 

Na čele tejto kategórie sú naše darčekové poukážky, ktoré ponúkame v hodnote od 20 až do 500 eur. Sú naozaj univerzálnym darčekom, ktorý poteší každého cyklistu!

Ďalej si môžete vybrať cyklovaky, okuliare, rukavice, teplé ponožky, návleky, sady náradia, výživu pre cyklistov, masážne prostriedky, stojany na bicykel, rôzne doplnky na bicykel - fľašky, košíky a podobne. 

Tieto darčeky majú aj tú výhodu, že kvôli nim nemusíte rozbíjať rodinné prasiatko.

O niečo nákladnejší je cyklotrenažér pre tých, ktorí nemajú radi zimné počasie, ale bajkovania sa nechcú vzdať. Hodí sa aj ako rodinný darček, ktorým potešíte hneď niekoľko „pohybuchtivých“ členov vašej rodiny.

Druhou kategóriou sú darčeky, ktoré síce neprekvapia, ale určite potešia. Neprekvapia najmä preto, lebo je lepšie, ak si budúci majiteľ pred kúpou vyskúša. Hovoríme napríklad o novej prilbe, ktorú je naozaj najlepšie kupovať až po vyskúšaní.

Podobne je to aj s cyklooblečením - nohavice, cyklodresy, tričká, bundy, funkčné prádlo atď. Ak viete, akú veľkosť váš blízky nosí, máte po probléme a pokojne ho prekvapte. Ak si však nie ste istý, radšej ho vezmite do obchodu so sebou.

Máme ešte tretie riešenie - do 15.1. 2018 vám oblečenie bez problémov vymeníme, prípadne ponúkneme iný tovar. Viac informácií v predajniach. Tovar z eshopu môžete vrátiť bez dôvodu do 7 dní.

A sme pri tretej skupine cyklodarčekov, pri ktorých budete vy sami prekvapení, ako veľmi potešia! Samozrejme myslíme nový bicykel! Nezáleží na tom, či vás za to vybozkávajú vaše deti, partner alebo rodičia, bude to skvelý pocit! Rady ako vybrať detský bicykel, prinášame tu.

Hitom číslo 1 je bezpochyby ebike. Bicykel, s ktorým sa dá zdolať každý kopec bez námahy, ktorý vás ľahko dovezie do práce, s ktorým sa môžete pridať k hocijakej partii bajkerov a vychutnávať si spoločnú jazdu, skrátka výnimočný darček naozaj pre každého! 

Tak nech sú vaše Vianoce výnimočne krásne a štedré!