SPECIALIZED Epic World Cup - Zmení Váš pohľad na rýchle XC

Predstavujeme vám Epic World Cup - najrýchlejší XC pretekársky bicykel na planéte, ktorý vás prenesie cez hladké a stredne technické trate ako nikdy predtým. Tento zázračný stroj ponúka neuveriteľnú kombináciu efektivity, kontroly a nízkej hmotnosti, čo ho robí absolútnym kráľom sveta horských bicyklov.

Ako nastaviť EPIC World Cup

Majster sveta Christopher Blevins to povedal najlepšie: "Táto vec mi dáva všetko, čo by som mohol od hardtailu chcieť, plus ovládanie a schopnosť úplného odpruženia." A to je presne to, čo tento rýchlostný stroj ponúka - dokonalosť v každom ohľade.

SR22_Chris-Blevins_007

Ako sme dosiahli takýto úžasný výsledok? Potrebovali sme úplne nový prístup k vývoju, vynájdenie nového radikálneho tlmiča a štyri desaťročia skúseností v teréne. Všetko toto sme spojili do jedného revolučného konceptu, aby sme vytvorili bicykel, ktorý prekonáva hranice možného.

 

Specialized S-Works Epic World Cup

SPECIALIZED S-Works Epic World Cup
Cena: 12 499,00 €

Specialized S-Works Epic World Cup

SPECIALIZED S-Works Epic World Cup
Cena: 12 499,00 €

Specialized Epic World Cup Pro

SPECIALIZED Epic World Cup Pro
Cena: 8 999,00 €

 

EPIC WORLD CUP vs EPIC HARDTAIL

epic_wc_vs_ht_overlay

Takže, milí cyklisti, pripravte sa na jazdu svojho života s Epic World Cup - bicyklom, ktorý zmení váš pohľad na rýchlosť, kontrolu a efektivitu navždy. Nechajte sa uniesť nadšením a vydajte sa na dobrodružstvo plné adrenalínu a nekonečných víťazstiev!

Specialized_epic_Blevins_Roughedit-0306