Ten najlepší prvý bicykel SPECIALIZED HOTWALK CARBON

TEN NAJLEPŠÍ PRVÝ BICYKEL

Vytvorili sme niečo, o čom dvojročné deti doteraz mohli iba snívať: ten najlepší prvý bicykel. S využitím rovnakých technológií, ktoré volíme pre naše bicykle vyhrávajúce majstrovstvá sveta, sme preskúmali každučký detail, aby sme dosiahli bezprecedentné radosti z jazdy pre našich najmenších jazdcov. Hovoríme o dokonalosti v každom ohľade - od malých gripov až po tuhej karbónové vrstvy. Všetko poskladané tak, aby sme vytvorili božský zážitok z prvej jazdy.

Specialized Hotwalk Carbon

Začalo to ako skica

Priemyselný dizajnér Yann Duez sa nechal inšpirovať svojou pracovnou cestou pre časopis Bike Week na Taiwan. Nápad načrtol na papier a akonáhle tím vytvoril model, všetkým to bolo jasné: toto musíme realizovať. Ak cestní cyklisti jazdia na karbónových kolesách kvôli rýchlosti a vytrvalosti, mali by tiež deti. Ak bikeri potrebujú na nerovných cestách sedla s nízkym trením, to isté môžu mať deti. Tento smiešne malý, úplne jedinečný projekt bol až moc zábavný nato, aby sme ho zahodili. A keď došlo na konštrukciu, odpoveď bola jednoduchá: využijeme rovnaký tím, ktorému sme dôverovali pri výrobe našich špičkových bicyklov, ako Tarmac SL7 alebo úplne nový Stumpjumper.
 
Specialized Hotwalk skica
 
PERFEKTNÉ TVARY PRE NAJMENŠÍCH JAZDCOV
 

Väčšina detských bicyklov má štandardné veľkosti zmenšenej z foriem pre dospelých. Deti ale jazdia na bicykli inak, ako dospelí a my veríme, že si zaslúži koleso, ktoré je navrhnuté zámerne pre nich. Bicykel, ktorý je ľahký, pohodlný a ľahko ovládateľný. Tento zábavný prvý bicykel inšpiruje deti k celoživotnej láske k bicyklu a umožňuje im už v útlom veku pocítiť, aké to je, ísť ďalej a rýchlejšie.

Specialized Hotwalk - prefektné tvary

 

ZÁMERNE ĽAHKÉ

Je to jediný detský karbónový bicykel, ktorý sme kedy vyrobili. A má to zmysel. Hmotnosť, tuhosť a tlmenie nárazov - to všetko aj v tomto drobnom meradle hrá úlohu na kvalitu jazdy. Preto sme zvolili rám, vidlicu aj riadidlá kompletne z karbónu. Ľahké sú i plášte Rhythm Lite a karbónová kolesá. Výsledkom je 2,1 kg čistej zábavy, na ktorú budú malí jazdci spomínať celý život.

Specialized Hotwalk - zámerne ľahké

BEZPEČNE A BEZSTAROSTNE
 

Keďže nikdy nikto žiadne podobné koleso neurobil, nebol spôsob, ako otestovať bezpečnosť na bicykli tejto veľkosti. Vytvorili sme preto úplne nový bezpečnostný test a ten nový Hotwalk Carbon spĺňa do záťaže 18 kg. Proporcionálne dizajn prináša bezpečnejšiu a kvalitnejšiu jazdu - o 38% menší priemer gripov a nízka geometrie zaisťujú, že každé dieťa môže bezpečne a bezstarostne ovládať svoje kolo. Hotwalk je naviac vybavený plášťami, ktoré ponúkajú dokonalú kombináciu rýchlej jazdy na chodníku a priľnavosti v teréne. Všetky tieto detaily vytvára zásadný rozdiel v budovaní dôvery malých jazdcov vo svoj stroj.

Specialized Hotwalk Carbon - bezpečnosť

DETI SI ZASLÚŽIA VIAC
Rešpektujeme deti a za účelom výchovy ďalšej generácie jazdcov veríme, že si zaslúžia viac. Vytvorili sme preto jedinečný prvý bicykel, ktorý naštartuje celoživotnú lásku k jazdeniu. Koniec koncov, to je dôvod, prečo to robíme.