Specialized Test Days - VELOSPRINT Bratislava - súhrn akcie

Tento víkend(17.6. - 18.6.) sa konali testovacie dni Test the Best v Bratislave, ktoré sa mohli odohrať vďaka dlhoročnej spolupráce Velosprintu a Specialized. Testovacia akcia poskytla skvelú príležitosť pre cyklistov a nadšencov elektrobicyklov vyskúšať si najnovšie modely od značky Specialized. Táto akcia prilákala veľký záujem a poskytla účastníkom možnosť objaviť svet bicyklov a elektrobicyklov na vlastnej koži. Počasie nám prialo a celý víkend nám krásne svietilo slniečko.

 

Počas testovacích dní sa návštevníci mohli oboznámiť s rôznymi typmi bicyklov a elektrobicyklov, vrátane horských, cestných a mestských modelov. Najväčší záujem bol jednoznačne o aktuálnu novinku Specialized Turbo Levo SL II, ktorý v našich stanoch ani chvíľu nepostál.

 

 Okolie stanov skrášľoval neprehliadnuteľný Specialized S-Works Tarmac SL7 a tohto ročná novinka Specialized S-Works Epic World Cup.

 

 V nedeľu sa konal Spoločný tréning Letape - Gerlaching 2655, ktorý štartoval z nášho testovacie stanoviska. Väčšina účastníkov náročný tréning skôr či neskôr zvládla a v našich stanoch ich po ťažkom výkone čakalo zaslúžené občerstvenie.

 

Nakoniec zo všetkých účastníkov testovania bolo v tombole vylosovaných 8 šťastlivcov, ktorí si odniesli hodnotné ceny.