Vitajte v Recon Family

Jediný kamarát pre rýchlosť a dobrodružstvo

Rad SPECIALIZED Recon, postavený s bezkonkurenčným výkonom a štýlom na bicykli, ktorý to podporuje, ponúka rad cyklistických tretier od elegantných, závodne ladených rakiet až po topánky na jazdy, ktoré sa zmenia na neplánované túry. Vyjadrite svoju rýchlosť s novým S-Works Recon alebo preskúmajte menej prejdenú cestu v novom Recon ADV.

S-Works Recon

Od nedávnych cestných konverzií až po sultánov rýchlosti na štrku, nový S-Works Recon prináša výkon ako na vozovke do štrkovej disciplíny. Na základe viac ako 100 000 skenov chodidiel z našich údajov fit RETÜL sme zistili, že štandardná aj široká karbónová základná doska najlepšie poslúži spektru tvarov ľudských chodidiel. Vnútorný nosník I-Beam dodáva tuhosť a pevnosť, čím eliminuje potrebu dodatočného vystuženia. Výsledkom je zámerné prispôsobenie, ktoré je tuhé, pohodlné a prispôsobiteľné – aby ste znížili výkon.

Zvnútra aj zvonku je technológia Body Geometry zapečená v S-Works Recon. Na základe takmer dvoch desaťročí vývoja a overených údajmi zaisťujeme, že tam, kde sa vaše telo stretáva s bicyklom, neexistujú žiadne bolestivé body, ale iba výkon. Vďaka nášmu vytvoreniu Varus Wedge, Longitudinal Arch a Metatarsal Button zostanú vaše nohy pri pedálovaní v najoptimálnejšej polohe – rovnako ako v súlade s vašimi kolenami a bokmi.

Recon ADV

Vyzerajte dobre, cíťte sa dobre, jazdite dobre – a príslovie staré ako samotná cyklistika... To je myšlienka nového SPECIALIZED Recon ADV, kde je štýlová jazda rovnako dôležitá ako skutočná jazda. Táto gravelová topánka kontroluje všetky polia v oddelení estetiky, ale nie je ľahostajná, pokiaľ ide o natáčanie kilometrov. Recon ADV je vhodný pre jazdcov, ktorí si cenia dobrodružstvo, čas strávený na bicykli a potrebujú celodennú topánku, ktorá vydrží, keď sa skončí gravel. Vynikajúca chôdza Recon ADV je umožnená technológiou STRIDE toe-flex, ktorá poskytuje prirodzenejší pocit pre dobrodružstvo mimo bicykla.

Nenechajte sa zmiasť pekným vzhľadom, táto topánka je tiež vyrobená zvnútra s našou technológiou Body Geometry, vďaka čomu je hrozbou pre pedále. Na základe takmer dvoch desaťročí vývoja a overených údajmi zaisťujeme, že tam, kde sa vaše telo stretáva s bicyklom, neexistujú žiadne bolestivé body, ale iba výkon. Vďaka nášmu vytvoreniu Varus Wedge, Longitudinal Arch a Metatarsal Button zostanú vaše nohy pri pedálovaní v najoptimálnejšej polohe – rovnako ako v jednej línii s kolenom a bokmi.