S-Works Ares aj sekunda rozhoduje

S-WORKS ARES

SEKUNDA ROZHODUJE
Cieľová čiara tour, šprint k ceduli na konci mesta, súboj, výzva? Kedykoľvek. S-Works Ares sme navrhli, aby sa stali najefektívnejšími a najvýkonnejšími tretrami kedy kto vyrobil. Desiatky rokov výskumu Body Geometry sa znovu spojili s posadnutosťou inovovať a za pomoci najlepších športovcov sveta re definovali závodnú tretru. S-Works Ares sú o 1 % rýchlejšie ako akékoľvek naše prechádzajúce modely, a to je presne ten rozdiel, ktorý na cieľovej čiare rozhoduje.

 

UŤIAHNI A NADÝCHNI SA KU ŠTARTU
REVOLUČNÉ UZAVÁRANIEHľadanie dokonalej rovnováhy medzi bezprecedentným prenosom energie a celodenným komfortom viedlo k úplne novému patentovanému systému uzatvárania. S-Works Ares disponujú trojuholníkovým tvarom uzatvárania naprieč strednou časťou chodidla a rozkladajú tak tlak na väčšiu plochu, čím v podstate eliminujú bočný pohyb nohy v topánke. Utiahnite a pripravte sa na zrýchliť.

2021 Specialized S-Works ARES 

BODY GEOMETRY
Naše Body Geometry tretry vyhrali viac závodov po celom svete, než ktorékoľvek iné tretry na planéte. Kľúčovou technológiou napomáhajúcej týmto úspechom je Varus Wedge (varus klin), čo je patentovaný 1,5mm náklon podošvy smerom von, ktorá stabilizuje prednú časť chodidla a prispieva k zarovnaniu členku, kolená a bedra do vertikálnej priamky. Môžete si to preložiť ako viac sily a komfortu pri menšej pravdepodobnosti zranenia. A výsledok? Pri stálom výkone 200 W na 10 kilometroch budete o celých 14 sekúnd rýchlejší. A to je v športe, kde záleží na každej sekunde, naozaj veľký náskok.

 

VYSOKORYCHLOSTNÍ KOMFORT
Čo bolí, to silnie? Hlúposť. Kombináciou revolučného systému uzatvárania s ponožkou bez jazyka, vystuženou ultra odolnou tkaninou Dyneema®, sme výrazne znížili nepríjemný tlak na šľachy priehlavku a zaistili tak nebývalé pohodlie. Takže až tá chvíľa príde - vrchársky útok, dlhý sólový únik alebo šprint na krv do cieľa - vy budete jednoducho o 1% rýchlejšie. Výbušná rýchlosť bude nepríjemná iba zvyšku balíka.

 

''KEĎ VKĹZNETE NOHAMI DO ARESOV, JE TO AKO OBUŤ SI PAPUČE PRI KRBE.''
JULIAN ALAPHILIPPE, DECEUNINCK – QUICK-STEP

O 1 % RYCHLEJŠÍ. VĚDECKY OVĚŘENO.
Naša štúdia maximálneho výkonu pri jazde overila pri modeli tretier S-Works Ares vyšší prenos energie. Výskumy mapovanie tlaku potvrdili 20% zvýšenie kontaktnej plochy v porovnaní s tradičnými uzatváracími systémami. To všetko robí túto topánku rýchlejšiu o 1% než čokoľvek, čo sme kedy vyrobili. Vedecky overené. Nezdá sa vám to dosť? Pri šprinte na 300 metrov je to rozdiel medzi fotofinišom a víťazstvom o celú dĺžku kolesa.

 

Tieto obrázky znázorňujú tlakové mapy rovnakého jazdca, pri rovnakom výkone, v topánke s tradičným dvojitým zapínaním oproti našej novej patentovanej architektúre uzatváranie S-Works Ares, zreteľne demonštrujúci 20% nárast kontaktnej plochy.

 

''V TOMTO ROKU (2020) SOM SA NA TOUR OBÁVAL, ŽE NEJAKÝ Z OSTATNÍCH ŠPRINTÉROV BUDE MAŤ TRETRY S-WORKS ARES SKOR AKO JA. VEĽMI DOBRE VIEM AKÝ JE TO ROZDIEĽ.''
SAM BENNETT, DECEUNINCK – QUICK-STEP

 

NEJRÝCHLEJŠIA PODRÁŽKA NA SVETE
TUHŠIE, ĽAHŠIE A PEVNE USADENÉ
Najnovšie tretry S-Works Ares sú vybavené našou víťaznou opradenou karbónovou podrážkou FACT Powerline ™ s indexom tuhosti 15.0. Čo sa teda stane, keď skombinujete najľahšiu a najtvrdšiu podošvu na svete s novým patentovaným systémom uzatvárania S-Works Ares? Každučký watt vašej energie sa stane čistou akceleráciou.

 

SAM BENNETT & THE SPECIALIZED TEAM
MILOSTNÝ PRÍBEH... O RÝCHLOSTI!
Už takmer 50 rokov rieši Specialized problémy tých najlepších jazdcov sveta. Aby tretry S-Works Ares poskytli dokonalú podporu bez obetovania komfortu, spolupracoval náš tím aj s jedným z najrýchlejších pretekárov pelotónu a držiteľom zeleného trikotu Tour de France, Samom Bennett.

 

„INOVÁCIE VYCHÁDZAJÚ Z KLADENIA ROZNYCH OTÁZOK.“
ROB COOK, DESIGN DIRECTOR