Nové modely SPECIALIZED Rockhopper - SPECIALIZED Vado SL - SPECIALIZED Diverge

Dnes máme pre Vás informácie k novým modelom Rockhopper, Vado SL a Diverge. Poďme si teda v skratke pozrieť čo prinášajú nové modely do svojich tried.

Na nové modely bicyklov Rockhopper prejdete kliknutím tu.

Na nové modely elektrobicyklov Vado SL prejdete kliknutím tu.

Na nové modely bicyklov Diverge prejdete kliknutím tu.

ROCKHOPPER

Bicykel aj pre teba

 

Bicykel, ktorý má tak dlhú tradíciu a preukázal svoje schopnosti na traile, je naozaj ťažké znovu objaviť. A naviac, aby to nezruinovalo tvoj účet. A preto sme vyrobili ľahký, ale odolný bicykel s veľkými schopnosťami a bezkonkurenčnými jazdnými vlastnosťami, bez ohľadu na veľkosť či model. Jeden Rockhopper s univerzálnosťou a výkonom pre všetkých.

 

VYLADENÝ V KAŽDEJ VEĽKOSTI

Každú veľkosť rámu sme spárovali s optimálnou veľkosťou kolies, aby sme zaistili najlepší fit a ovládanie bicykla. A to bez ohľadu na veľkosť jazdca. Výsledkom je Rockhopper, ktorý padne každému jazdcovi a ktorý sa točí na kolesách práve vhodných pre danú veľkosť.

 

 

OBLEČENÝ PRE ÚSPECH

Vyzbrojený výkonnými komponentmi na všetkých modeloch, je nový Rockhopper vhodný pre každú príležitosť. Vzduchová vidlica Rockshox, kolesá a plášte pripravené na bezdušové systémy, prevody 1x – na modeloch Expert a Elite – iste pritiahnu pozornosť a spoľahlivé kotúčové brzdy a prevody Shimano budú vždy v kurze.

 

 

Nové modely Specialized Rockhopper 2021 nájdete tu.

 

 

TURBO VADO SL

Tak ľahký, že zabudnete, že je to elektrobicykel

 

 

Žiadny iný elektrobicykel nemá taký dojazd, výkon a kvalitu jazdy ako tento a naviac je tak ľahký, že ho unesiete. Pedáluj ďalej - cez kopce a mimo zápchy. Môžeš prejsť až 130 km. Je o 40 % ľahší než priemerný e-bike a je postavený pre teba. Hore po schodoch, dole do haly - proste kam ťa život zavedie.

 

ŽIADNE STAROSTI, LEN KILOMETRE

Turbo Vado SL disponuje integrovanou batériou 320 Wh, ktorá umožní dojazd až 130 km a naviac s možnosťou prídavnej batérie (Range Extender), ktorá dodá až 64 km asistovanej podpory. Range Extender je odnímateľný, takže ho môžete vziať kamkoľvek idete.

 

 

CHOĎ KAMKOĽVEK

Future Shock prináša tvojej jazde ultraľahké odpruženie, ktoré vyhladí nerovné cesty a terén až o 40 % v porovnaní s bicyklami, ktoré majú odpruženú vidlicu.

 

Najlepší pre tréning a jazdu mimo spevnené cesty – len nasadni a choď. Jasné, vstavané svetlá vpredu aj vzadu znamenajú, že budeš vidieť aj videný. Displej Turbo Connect poskytuje prehľadné informácie o jazde. Naše plášte Pathfinder ti dajú záber a rýchlosť v akomkoľvek teréne.

 

VYBAVENÝ PRE PREPRAVU

Najlepší pre denné dochádzanie, rýchle presúvanie a proste mestskú premávku. Blatníky DRYTECH ťa ochránia pred vodou. Zadný nosič vo výbave EQ, je pripravený na tvoj náklad. Integrovaný displej Turbo Connect pre prehľadné zobrazenie jazdných dát. Prepoj svoj smartfone a zmeň všetko. Dojdi tam, kam potrebuješ s dostatočnou energiou, kontroluj výkon bicykla, maj pod kontrolou základnú diagnostiku, nahrávaj a zdieľaj svoje jazdy s kamarátmi a môžeš si svoj bicykel aj pomenovať. Toto je tvoj stroj na denné jazdenie.

 

 

Nové modely Specialized Turbo Vado SL 2021 nájdete tu

 

 

DIVERGE

Jedinečný stroj pre únik

 

Rýchlosť, ovládanie a istota v akomkoľvek teréne robí z bicykla Diverge najschopnejší gravel bicykel, aký sme kedy vyrobili. Prechod z rozbitých cestičiek do drsného trailu je neskutočne pohodlný. Nič ti nepomôže uniknúť rýchlejšie než Diverge.

 

 

TLSTEJŠÍ JE ZÁBAVNEJŠÍ

Chceš zvýšiť potenciál bicykla? Daj mu priestor pre široký plášť. Našťastie sme v tejto oblasti boli veľkorysí - 47mm pri kolesách 700c a 2,1'' pri kolesách 650b. Šialené, my vieme, ale počkaj, až sa budeš rútiť dole s takým množstvom gumy. Haleluja!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZNOVUOBJAVENÉ REŤAZOVÉ VZPERY

Chceli sme priestor pre mega-plášte, ale nechceli sme sa uchýliť k dlhým alebo k ťažkým, neohrabaným a prehnutým reťazovým vzperám. Odpoveď? Naša reťazová vzpera na strane pri reťazi je úzky, pevný lúč karbónu medzi plášťom a prevodníkmi. Môžeš si objednať tortu a kľudne ju zjesť.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VŠETKO, ČO POTREBUJEŠ, PRESNE TAM, KDE TO POTREBUJEŠ

Vnútorný priestor SWAT s bicyklom Diverge premiestni všetko z tvojich vačkov a tašiek dovnútra, nízko do rámu, čím sa zlepší ovládanie a budeš sa cítiť výrazne pohodlnejšie. Choď do toho a vlož balíček s prvou pomocou alebo pribal čokoľvek, keď sa rozhodneš vypadnúť ďalej do neznáma. Vložky SWAT udržujú všetko suché a usporiadané.

 

 

DIVERGE EVO

 

VŠETKO, ČO POTREBUJEŠ, PRESNE TAM, KDE TO POTREBUJEŠ

Pokiaľ ste si mysleli, že nový Diverge je progresívny, čo potom model EVO. Čo s hodnotou dosahu o 30mm dlhší, o 5mm nižším stredom, hlavou so sklonom 70 stupňov a naším novým plášťom Rhombus? To je náš gravel bike s plochými riadítkami, trialová mašina, s ktorou môžeš posúvať svoje limity.

 

NIČ NIE JE PRÍLIŠ ĎALEKO

Výrazným zväčšením dosahu, uvoľnením hlavovej trubky takmer o dva stupne a znížením BB dropu na 85 mm sme vytvorili prvú geometriu gravel bicykla s rovnými riadítkami, kde to tam vážne môžeš poslať.

 

 

Nové modely Specialized Diverge 2021 nájdete tu.