Skvelé darčeky, ktoré zaručene potešia

Cyklistické darčeky delíme do 3 kategórií. Začnime tými, ktoré prekvapia a potešia. Prekvapia preto, lebo ich môžete pokojne kúpiť sami bez toho, aby obdarovaný človek musel niečo skúšať a v podstate jediné, do čoho by ste sa mali trafiť, je jeho/jej vkus. 

Na čele tejto kategórie sú naše darčekové poukážky, ktoré ponúkame v hodnote od 20 až do 500 eur. Sú naozaj univerzálnym darčekom, ktorý poteší každého cyklistu!

Ďalej si môžete vybrať cyklovaky, okuliare, rukavice, teplé ponožky, návleky, sady náradia, výživu pre cyklistov, masážne prostriedky, stojany na bicykel, rôzne doplnky na bicykel - fľašky, košíky a podobne. 

 

O niečo nákladnejší je cyklotrenažér pre tých, ktorí nemajú radi zimné počasie, ale bajkovania sa nechcú vzdať. Hodí sa aj ako rodinný darček, ktorým potešíte hneď niekoľko „pohybuchtivých“ členov vašej rodiny a  zhodiť pár sviatočných kilečiek. :)

 

Ďaľšou kategóriou sú darčeky, ktoré síce neprekvapia, ale určite potešia. Neprekvapia najmä preto, lebo je lepšie si ich pred kúpou vyskúšať. Takýmto darčekom je napríklad nová prilba. 

Zo širokého spektra značiek, ktoré máme v ponuke by ste mali venovať pozornosť najmä prilbám z dielne Specialized. Ich nové prilby sú obohatené o technologickú novinku ANGi - integrovaný senzor pádu, ktorý má zvýšiť bezpečie jazdca tým, že dokáže live sledovať váš pohyb počas jazdy a v prípade pádu odošle správu o pomoc.

Spolu s ANGi predstavil americký výrobca aj vylepšený systém priamej ochrany v helme – MIPS. Tento systém slúži na ochranu mozgu pri páde a náraze hlavy. Pri novom systéme MIPS pridali možnosť pohybu vnútornej vložky aj do rôznych strán, a tak by mal byť mozog chránený, aj pri náraze z viacerích uhlov, nielen spredu.

 

Podobne je to aj s cyklorukavicami. Kvalitnú ochranu končatín určite oceníte predovšetkým v chladnom počasí. Ak viete, akú veľkosť váš blízky nosí, máte po probléme a pokojne ho prekvapte. Ak si však nie ste istý, radšej ho vezmite do obchodu so sebou.

 

Máme ešte tretie riešenie - do 15.1. 2018 vám oblečenie bez problémov vymeníme, prípadne ponúkneme iný tovar. Viac informácií v predajniach. Tovar z eshopu môžete vrátiť bez dôvodu do 7 dní.

A sme pri tretej skupine cyklodarčekov, vďaka ktorým by isto budú tieto Vianoce nezabudnutelnými nielen pre nadšeného cyklistu. Vy sami budete prekvapení, ako veľmi potešia! Samozrejme máme na mysli nový bicykel! Nezáleží na tom, či vás za to vybozkávajú vaše deti, partner alebo rodičia, bude to skvelý pocit, a možno aj začiatok novej vášne a zdravšieho životného štýlu. Rady ako vybrať detský bicykel, prinášame tu.

 

Stále populárnejšou disciplínou cyklisty, ktorá si stále viac získava ľudí je bezpochyby ebike. Bicykel, s ktorým sa dá zdolať každý kopec bez námahy, ktorý vás ľahko dovezie do práce, s ktorým sa môžete pridať k hocijakej partii bajkerov a užiť si túry ako nikdy predtým, skrátka výnimočný darček naozaj pre každého! 

Tak nech sú vaše Vianoce výnimočne krásne a štedré!