RETÜL - ešte presnejšie a rýchlejšie nastavenie posedu

Správne nastavenie posedu je úplným základom toho, aby ste sa na bicykli nielen dobre cítili, a neničili si organizmus, ale aby ste mohli dosahovať výkony, aké chcete.

Zlý posed ničí svaly, kĺby, spôsobuje bolesti, neskôr až deformovanie nesprávne namáhaných častí tela a predčasný koniec bicyklovania. Cyklista vynakladá energiu v podstate zbytočne, pretože ju nedokáže preniesť tam, kde je potrebná, teda do ideálneho šliapania na pedále.

S ideálne nastaveným posedom budete rýchli, efektívni a vytrvalí. Ako prví na Slovensku predstavujeme výnimočný nástroj, pomocou ktorého dokážeme nastaviť váš posed na bicykli do ideálnej pozície za neporovnateľne kratší čas. Objednajte sa u nás na RETÜL Vantage!

 

 

Vantage je prístroj so 4 infračervenými kamerami, ktoré snímajú signál zo 16 LED diód pripevnených na jazdcovi. Z každého zošliapnutia pedálu a pohybu tela získavame veľké množstvo informácií. Tento systém môžeme v podstate považovať za záznamové zariadenie, ktoré veľmi presne analyzuje každé zošliapnutie pedálu, jedno za druhým, a umožňuje tak Body Geometry FIT technikovi pracovať veľmi presne bez toho, aby sa predlžoval čas potrebný pre nastavenie.

 

Vantage je inteligentný nástroj, ktorý dokáže presne zmerať uhly, v akých sa pohybuje dolná končatina počas celého chodu pedálu. To znamená, že zaznamenáva a poskytuje priemerné hodnoty konkrétnej línie, ktorú tvorí dolná končatina pri pohybe vytváraním uhlov v členku, kolene a bedre. Súčasne poskytuje informácie z 3D pohľadu a veľmi presne zaznamenáva pohyb kolena smerom dopredu, do strany i dozadu. Vantage analyzuje dáta celkovo z 20 bodov, aby rozpoznal, kde pohyb pedála začína a končí a súčasne analyzuje pohyb celého tela počas šliapania.

Zhromaždené údaje sú potom prenášané cez patentovaný RF signál. Aby nenastalo vzájomné rušenie prenosu dát, každý komponent má dva rôzne procesory - jeden pre signál, druhý pre analýzu dát. To umožňuje technikovi, aj jazdcovi vidieť presné dáta v reálnom čase, takže prípadná zmena pozície môže byť vykonaná veľmi rýchlo a presne.

 

Vantage ako hardvér je výnimočný a jeho softvér je rovnako pôsobivý. Pomocou zariadenia Zin odborníci už 10 rokov zbierajú dáta z tisícov a tisícov „BG fitov“. Pomocou týchto dát vytvorili niečo ako „normy“ odporúčaných pozícií pre najlepší prenos sily a najvyššiu efektivitu. Spojenie dokonalého hardvéru a softvéru vytvára nekonečnú sadu dát, vďaka ktorej garantujeme, že navrhnutá pozícia bude dokonalá, navyše dosiahnutá v neporovnateľne kratšom čase. 

 

Retül Digital Sitbone Device je úžasný nástroj pre cyklistov, ktorí rovnako ako jeho predchodcovia pomáha jazdcom pri výbere sedla na základe merania šírky panvy, ale výrazne presnejším spôsobom.

 

Viac informácií a objednávanie na tlf. čísle  0917/543 543.