Specialized Jett - detské bicykle s výnimočnou váhou

Specialized Jett - detské bicykle s výnimočnou váhou

Keď vyberáte detské bicykle, chcete podporovať a rozvíjať detskú cyklistickú dušičku od prvého okamihu, keď sa jeho nohy dotknú pedálov. Nový bicykel je pre rodinu zásadnou investíciou. Hlavne v súčasnej dobe, kedy rodičia hľadajú bezpečné a hlavne zábavné spôsoby, ako svoje deti dostať von, aby voľný čas trávili aktívne.

Specialized Jett detský bicykel

U nás v Specialized Bicycles vieme, že väčšie pohodlie na bicykle znamená viac jazdenia. Pri detských bicykloch je pohodlie zaistené tým, že bicykel dobre sadne  dizajnom zameraným práve na deti. Vzhľadom k ich rastovým špurtom a vzorcom rastu je perfektne sediaci detský bicykel len krátkodobou záležitosťou. Deti si zaslúžia nie len prvotriedne bicykle, ale takisto bicykle, ktoré im lepšie

Nastaviteľnosť po dobu troch sezón

Náš výskum ukázal, že deti rastú rýchlejšie v oblasti rúk a nôh než v oblasti trupu, preto sme skonštruovali bicykel, ktorý sa dokáže prispôsobiť priemernému rastu až po dobu troch sezón. Nastaviteľnosť je zaistená kľukami s dvomi otvormi, dlhšou sedlovkou a nastaviteľnými riadítkami pre predĺženie dosahu. Pomocou nástroja Fit Tool môžete všetky nastavenia dokonale prispôsobiť tomu, ako vaše dieťa rastie.
 

Bezpečne v rukách

Úzky priemer gripov a nastaviteľné brzdy zaisťujú, že jazdec môže bicykel pohodlne riadiť a ovládať. Toto pohodlie vzbudzuje dôveru, pretože jazdec potom môže ľahko manévrovať.
 

Choďte ďalej a rýchlejšie

Špeciálne detské 130mm sedlo Bridge a kľuky s úzkym q-factorom umožňujú jazdcovi zarovnať líniu bedrového kĺbu, kolena a členku. To pomáha predchádzať bolestiam kolien a zlepšuje výkon pri šliapaní, takže deti môžu šliapať ďalej a rýchlejšie.

Specialized Jett detský bicykel_1

Jett je najlepšie nastaviteľný bicykel na trhu, ktorý je vyrobený presne pre deti. Po konzultácii s najlepšími fittermi v cyklistickom priemysle sme bicykel Jett vyvinuli na základe rovnakých študijných postupov, ktoré používame pri profesionálnych  športovcoch. Počas akcie "Priveďte do práce vaše deti" v kancelárii Retül v Boulderu v Coloradu sme od detí zhromaždili potrebné údaje. Tím posadil deti na bicykle, pozoroval mechaniku ich jazdy a tieto dáta optimalizoval pri návrhu modelu Jett.

Specialized Jett detsky bicykel_2

Ľahký a rýchly

Jett 24" váži iba 9,39 kg. Vďaka elegantnému designu, nízkej hmotnosti a rýchlo odvaľujúcim sa pneumatikám Pathfinder budú deti na čele skupiny alebo držať krok s dospelými.

                             Nástroj Jett Fit priamo pre jazdca

  • Nástroj Fit Tool bol vytvorený v spolupráci s firmou Retül, aby pomohol rodičom čo najlepšie využiť nastaviteľnosť bicykla Jett.
  • Nástroj bude dostupný na webových stránkach Specialized.
  • Tento nástroj vykonáva tri merania - výšku, dĺžku holene a dĺžku paže, aby určil polohu kľuky, dosah riadítok a výšku sedla.

Doporučujeme rodičom, aby každých šesť mesiacov navštívili nástroj Fit Tool na stránkach specialized.com, sledovali rast svojho dieťaťa a uistili sa, že mu Jett správne sedí. 

Specialized Jett detsky bicykel_3

Deti sú stále v pohybe a stále rastú, takže si zaslúžia bicykel, ktorý im sadne - bicykel, ktorý ich bude inšpirovať k celoživotnej jazde. Jazdci na dnešnom bicykli Jett budú v budúcnosti jazdci na bicykloch Sirrus, Rockhopper alebo Como - možnosti sú nekonečné. Ďakujeme, že nám pomáhate privítať týchto jazdcov na ceste, ktorá pre nich bude celoživotnou cestou so značkou Specialized.